Tarvitsenko asianajajaa?

Ihmiset kysyvät liian harvoin neuvoa asianajajalta. Usein syynä on se, että ihminen ei itsekään tiedosta olevansa oikeudellisen avun tarpeessa tai hän ei ainakaan tule ajatelleeksi, että asianajaja voisi auttaa. Ota rohkeasti yhteyttä asianajajaan ainakin, jos…

Olet ryhtymässä merkittävään hankkeeseen

Erimielisyydet sopimuskumppanin kanssa ovat myrkkyä kaupankäynnille ja kaikelle muullekin yhteistyölle. Parhaiten erimielisyydet vältetään, kun alkuvaiheessa sovitaan selkeästi pelisäännöistä. Pyydä avuksesi sopimusneuvotteluja ymmärtävä asianajaja.

Asianajaja on hyvä investointi, sillä huonosta sopimuksesta kumpuava riita tulee monin verroin kalliimmaksi kuin riidan ehkäiseminen etukäteen. Ihan niin kuin terveydenhuollossakin – sairaus on helpompi ja halvempi ehkäistä kuin hoitaa.

Avain menestyksekkääseen yhteistyöhön on kommunikaatio. Asianajaja auttaa sinua esittämään sopimuskumppanillesi oikeat kysymykset.

Joku loukkaa oikeuksiasi

Jos ajatukset ja toiveet menevät ristiin sopimuskumppanin kanssa, kaikkea ei ole vielä menetetty. Kun ongelmaan tartutaan ajoissa, erimielisyys on usein mahdollista ratkaista kaikkia tyydyttävällä tavalla. Pyydä avuksesi riitojen ratkaisemiseen perehtynyt asianajaja.

Rauhallinen ja analyyttinen asianajaja on arvokas kumppani riitoja ratkaistaessa. Asianosaisella itsellään on usein ristiriitatilanteessa tunteet niin pinnassa, että yritykset keskustella vastapuolen kanssa usein vain ruokkivat riitaa sen ratkaisemisen sijaan.

Riitojen ratkaisemisen ammattilainen osaa pitää päänsä kylmänä ja keskittyä siihen, mistä asiassa on kyse.

Sinuun kohdistetaan vaatimuksia

Toisinaan asiat menevät pieleen kaikesta yrityksestä huolimatta. Kun syyllisten etsintä alkaa, on tärkeää olla varuillaan. Pyydä avuksesi puolustusasianajaja.

Olipa sitten kyse vahingonkorvauksesta tai rikosvastuusta, vastuukysymykset hallitseva asianajaja auttaa sinua toteuttamaan parhaan mahdollisen puolustuksen. Syytösten kohteeksi joutunut lähtee helposti selittelemään toimintaansa ja se usein vain pahentaa tilannetta.

Kylmähermoinen puolustusasianajaja tietää, koska kannattaa puhua ja milloin vaikeneminen on kultaa.

Tarvitsetko sinä asianajajaa? Ota yhteyttä, niin selvitetään miten me voimme sinua auttaa.

PageLines