Esittelyssä Janne Palmula

Janne on toimistomme perusturkulainen, sporttinen lakimies. Nuoresta iästään huolimatta hänellä on jo vankka kokemus asianajotoimiston töistä ja vaativien toimeksiantojen hoitamisesta.

Janne on kiinnostunut erityisesti yritysasiakkaidemme kaupankäyntiin ja sopimuksiin sekä yhtiöasioihin liittyvistä toimeksiannoista. Parhaimmillaan Janne on silloin, kun hän pääsee kehittämään asiakkaan liiketoimintaa osaamisellaan. Janne ei lannistu vaikeissakaan tilanteissa, vaan hän jaksaa viimeiseen saakka etsiä luoviakin ratkaisuja asiakkaan ongelmiin.

Vapaa-ajalla Janne urheilee paljon ja pelaa puolivakavissaan mm. salibandyä.

Työkaverit kuvailevat

Työyhteisömme kuvailee Jannea näin: Janne jaksaa innostua ja kiinnostua kaikesta. Hän on asiallinen, käytännöllinen, tarkka, huolellinen, innokas ja analyyttinen optimisti.

Janne kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin ja bongaa aina relevantit seikat nopeasti ja tarkasti. Hän hoitaa asiat just eikä melkein.

Jannella on työkavereissa huomiota ja välillä hilpeyttäkin herättävän suuri ruokahalu.

Mikä on parasta työssäsi?

“Parasta on päästä auttamaan asiakkaitamme heille tärkeiden ja vaikeiden asioiden kanssa. Kun oman työpanoksensa huomaa vaikuttavan jutun lopputulokseen, tunne on sanoinkuvaamaton.”

Onko sinulla jo kesälomasuunnitelmia?

“Kesälomalla aion antaa silmilleni lepoa näyttöpäätteestä ja vaihtaa toimiston luonnonmaisemiin mökillä ja etelänmatkalla. Myös urheilemiseen jää lomalla enemmän aikaa.”

PageLines