Työsuhteen päättämiselle oli taloudellinen syy

Yrityksemme heikko taloustilanne pakotti yhdistämään työntekijöidemme tehtäviä. Jarkko Männistö Asianajotoimisto auttoi osoittamaan, että uudelleenjärjestely oikeutti päättämään ylimääräiseksi jääneen työsuhteen.

Taloudelliset syyt pakottivat uudelleenjärjestelyyn

Asiakasyrityksemme taloustilanne pakotti toiminnan uudelleenjärjestelyyn. Yritystoiminnan jatkaminen edellytti myös henkilöstön karsimista.

“Karsimme kaikkia kuluja. Valitettavasti myös henkilöstökulut olivat suuri kuluerä, jota oli pakko saada alennettua.”

“Mielestäni toimimme oikein. Toinen vaihtoehto oli, että emme pystyisi tarjoamaan työtä enää kenellekään.”

Irtisanottu työntekijä oli asiasta kuitenkin eri mieltä.

Korvausvaatimus tuntui epäreilulta

Toiminnan uudelleenjärjestelyn jälkeen irtisanotun työntekijän liitto lähetti asiakkaallemme selvityspyynnön, jossa vaadittiin tuntuvaa korvausta työntekijälle.

“Liitto teki omaa työtään, mutta vaatimuskirje oli kirjoitettu yksipuolisesti työntekijän näkökulmasta puutteellisin tiedoin.”

“Oikeuden toteutumiseksi oli välttämätöntä, että myös me käännyimme oikeudellisen avun puoleen oman kantamme esittämisessä.”

Liitto saatiin luopumaan vaatimuksistaan

Yhteydenotto Jarkko Männistö Asianajotoimistoon johti toivottuun lopputulokseen.

“Jarkko Männistö Asianajotoimisto laati huolellisen selvityksen kaikista vastapuolen vaatimista asioista. Riita päättyi siihen”

“Nyt voimme keskittyä olennaiseen eli toiminnan kannattavuuden palauttamiseen.”

Vaaditaanko yritykseltäsi korvausta työsuhteen perusteettomasta päättämisestä? Ota yhteyttä niin autamme arvioimaan, mitä on tehtävissä.

PageLines