Varatuomari Janne Palmula on jälleen apunanne

Varatuomari Janne Palmula.

Janne Palmula vahvistaa toimistomme sopimusoikeudellista osaamista jälleen 1.10.2019 alkaen. Janne ehti olla poissa vuoden, jonka aikana hän auskultoi Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa ja on nyt varatuomari.

Tuomioistuinkokemus auttaa asianajotyössä

Janne Palmula kuuluu Turun toimistomme kantaviin voimiin. Ennen käräjäoikeuden tuomiostuinharjoittelua hän on työskennellyt toimistomme sopimusjuristina menestyksekkäästi jo vuodesta 2014 alkaen.

Tuomioistuintausta on korvaamaton apu Jannen työssä, jossa hän hoitaa yritysasiakkaidemme sopimusneuvotteluita ja sopimusriitoja.

“Toimin käräjäoikeuden istunnoissa puheenjohtajana ja kokoonpanon jäsenenä. Sain roolissani valtavasti kokemusta siitä, miten asiat ratkaisijalle näyttäytyvät. Sen tunteminen on tärkeää, kun avustan asiakkaitamme oikeudenkäynneissä ja välimiesmenettelyissä.”

“Olen omin käsin ratkaissut käräjäoikeudessa noin 700 asiaa. Kokemus tuomioiden perustelemisesta antaa hyviä työvälineitä myös sen arvioimiseen, miten sopimusehdoilla voi ennakolta turvata asemaansa mahdollisissa riitatilanteissa.”

Paluu kutsumuksen pariin

Päätös paluusta Jarkko Männistö Asianajotoimistoon oli lopulta helppo.

“Haluan auttaa ihmisiä. Tässä toimistossa olemme jo kauan sitten tehneet arvovalinnan: hoidamme vain toimeksiantoja, joissa olemme parhaimmillamme. Hoidan vain asioita, joihin itse uskon. Se tekee työstä mielekästä vuoden jokaisena päivänä.”

“Myös työkavereilla oli suuri merkitys valintaani. Olen erittäin tyytyväinen tiimiimme. Kun työyhteisömme toimii, koituu se aina myös asiakkaan eduksi.”

Janne vahvistaa toimistomme vankkaa sopimusoikeudellista osaamista

Janne on hankkinut kannuksensa erityisesti sopimusoikeuden asiantuntijana. Toimistolla ollaankin syystä hierottu käsiä yhteen tervetulleen paluumuuttajan johdosta.

Janne hallitsee laajat sopimuskokonaisuudet ja ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa. Hänen käsissään asiakas voi luottaa saavansa parhaimman mahdollisen avun tärkeiden sopimusten laadintaan ja suuriinkin sopimusriitoihin.

Jannella on merkittävä rooli rakentamisen, teollisuuden ja teknologian aloilla toimivien yritysasiakkaidemme auttamisessa. Yksityisasiakkaitamme Janne avustaa liiketoimintaan ja sijoittamiseen liittyvissä toimeksiannoissa sekä kiinteistökauppariidoissa.

Tarvitsetko sopimusoikeuteen erikoistunutta lakimiestä? Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa.

PageLines