Talousrikokset

Talousrikoksissa on usein kyse rikoksista, joissa on rikosvastuun lisäksi myös merkittävä taloudellinen intressi.

Tapaukset ovat myös usein monimutkaisia ja vaikeita. Asianajajan käyttäminen onkin erityisen suositeltavaa sekä syytetylle että rikoksen uhriksi joutuneelle.

Talousrikoksia ovat esimerkiksi kavallus, petos, lahjuksen vastaanottaminen ja antaminen sekä velallisen epärehellisyys.

Vaikka kyseessä on yleensä elinkeinotoimintaan liittyvistä rikoksista, syytteessä on yleensä luonnollinen henkilö.

Puolustautuminen

Talousrikossyytteisiin puolustautumisessa on tärkeää tuoda esiin juridisesti relevantteja asioita esimerkiksi tahallisuudesta, tietoisuudesta ja hyväksyttävästä syystä. Usein oman selvityksen hankkiminen on myös tarpeen.

Talousrikoksesta epäillyn onkin hyvä ottaa yhteyttä asianajajaan hyvissä ajoin ja viimeistään siinä vaiheessa kun hänet kutsutaan kuulusteluihin.

Korvausten hakeminen

Jos olet joutunut talousrikoksen uhriksi ja siitä on aiheutunut sinulle vahinkoa, sinulla on oikeus saada korvauksia kärsimistäsi vahingoista. Lue lisää [linkki]


Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua talousrikoksissa.

Näin voimme auttaa

Olemme erikoistuneet erimielisyyksien ratkaisemiseen. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa niin neuvotteluissa kuin oikeudenkäynneissä. Tarjoamme apuamme erityisesti seuraavilla alueilla.

PageLines