Sivustomme on uudistunut, uusi sivustomme löytyy osoitteesta mannistopalmula.fi

Ihmiset

Palveluidemme korkean tason mahdollistaa joukko alansa tinkimättömiä ammattilaisia. Selitämme näkökulmamme sekä mahdollisuutesi ymmärrettävästi. Kuinka voimme auttaa?

Asianajaja Jarkko Männistö

Jarkko Männistö
Asianajaja, Varatuomari, OTT

Perustin tämän toimiston voidakseni tehdä konkreettista työtä oikeudellisen avun tarpeessa olevien ihmisten ja yritysten hyväksi. Oikeus ei toteudu itsestään – vaan riidat ratkaistaan oikeudenkäynneissä. Kiinnostukseni oikeudenkäynteihin on kokonaisvaltaista. Asianajotyön ohella toimin asianajajatutkinnon oikeudenkäyntikoulutuksen vastuuopettajana ja käsittelen oikeudenkäyntiaiheisia teemoja henkilökohtaisessa Oikeudenkäynti-blogissani. Vastapainoa työlleni saan lasten jalkapallovalmentamisesta ja kitaransoitosta.

Janne Palmula Jarkko Männistö asianajotoimisto

Janne Palmula
Asianajaja, Varatuomari, OTM

Toimin pääasiassa teollisuuden ja rakentamisen aloille sijoittuvien yritysasiakkaidemme konsulttina ja kouluttajana sekä asianajajana oikeudenkäynneissä ja välimiesmenettelyissä. Olen erikoistunut kaupankäynnin sopimuksiin ja julkisiin hankintoihin. Lisäksi avustan yrityksiä ja niiden omistajia yritysten sisäisten erimielisyyksien ratkaisemisessa. Asianajajana intohimoni on ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja tukea sen jatkuvuutta juridisella osaamisellani. Hienointa on olla mukana näkemässä, kun pitkäaikaiset yhteistyökumppanit kasvavat paitsi liikemiehinä, myös ihmisinä. Vapaa-ajalla suljen tekniset laitteet ja nautin urheilemisesta tai sen katsomisesta.

Yhteys

Palvelemme valtakunnallisesti siellä missä apuamme tarvitaan.

020 780 6450
toimisto@mannistopalmula.fi
PageLines