Pitkä korvausriita sovittiin: “Nyt voin keskittyä kuntoutukseen”

Harva ihminen saa kokea samanlaista epäonnea kuin asiakkaamme, joka vammautui peräti kolmessa, muutaman vuoden sisään sattuneessa kolarissa.

“Aivovammasta ja niskan retkahdusvammasta huolimatta haluan kääntää asian niin, että olen edelleen hengissä ja kävelen.”

16 vuoden koettelemus

Taistelu korvauksista alkoi jo ensimmäisen kolarin jälkeen vuonna 2003.

“Yritin kyllä mennä töihin, mutten pystynyt siihen samalla tavalla kuin ennen. Yllätyksekseni vaivojani selitettiin oikeudessa vaikka millä diagnoosilla, eikä korvauksia herunut. Siitä alkoi 16 vuoden koettelemus.”

Yksinhuoltajana ollut asiakkaamme oli välillä täysin ilman toimeentuloa. Vammojen lisäksi joutui kohtuuttomaan tilanteeseen taistellakseen asioista.

“Olen kyllä miettinyt, miten pärjäsimme, kun oli vielä pienet lapsetkin. Onnettomuuteen saakka oli ollut täysin terve ja nyt, ilman omaa syytäni, olin menettänyt työkykyni. Silti en saanut korvauksia.”

Viidakkorumpu suositteli Jarkko Männistö Asianajotoimistoa

Ajatus asianajajan vaihtamisesta kypsyi hiljalleen.

“Ensimmäisen kerran kuulin Jarkosta ja hänen toimistostaan lääkäriltä. Sain viidakkorummun kautta vahvistusta hänen osaamisestaan ja päätin soittaa Jarkolle.”

Luottamus Jarkko Männistö Asianajotoimistoon syntyi heti.

“Jo ensimmäisen puhelun aikana tuli sellainen olo, että Jarkko hoitaa. Minun ei ole tarvinnut huolehtia asioiden etenemisestä, ei taustalla tapahtuneesta kirjeenvaihdosta eikä mistään, vaan olen päinvastoin saanut keskittyä omaan arkeeni ja itseni hoitamiseen.”

Vastaanotto on toimistolla ollut hyvä myös niinä heikompina hetkinä.

“Joskus kun pommitin yhteydenotoillani Susanna kehotti hengittämään. Tosi ihanasti ovat aina ottaneet vastaan – vaikka olemme asioineet puhelimitse, tuntuu kuin olisimme istuneet vastakkain.”

“Olen äärettömän tyytyväinen Jarkkoon. Hän osaa kuunnella asiakasta, vaikka meillä aivovammapotilailla puhe usein pomppii.”

“Koen, että Jarkon tiimi tekee asioita isolla sydämellä asiakkaan hyväksi. Jarkko ja Jarkon tiimi ottivat huomioon myös kaiken muun, aivan kuin heidän tekemisensä ei olisi ollut pelkkää työtä.”

Kohti kuntoutusta

Asiakkaamme korvausasia sovittiin 16 vuoden taistelun jälkeen. Nyt asiakkaamme voi hyvillä mielin suunnata energiansa kuntoutukseen. Kolaripaikan ohi kulkeminen palauttaa kuitenkin edelleen muistiin koetun nöyryytyksen ja kivut.

“Toivon, että muut selviäisivät samasta tilanteesta helpommalla. Monet pitävät asianajajan käyttämistä kalliina. Mutta minä sanon, että kun kyse on loppuelämästä, se kannattaa.”

Jarkkoa asiakkaamme suosittelee lämpimästi. “Jarkko pelasti loppuelämäni!”

Onko sinulla riitaa liikenneonnettomuuden korvauksista?

PageLines