Ajetaan asiaasi yhdessä

Asianajo on alusta alkaen yhteistyötä, jossa on selkeä työnjako. Sinun tehtäväsi on antaa asianajajalle tarvittava aineisto, meidän tehtävämme taas on ajaa asiaasi tämän aineiston pohjalta. Toimiva yhteistyö edellyttää molemminpuolista luottamusta.

Luottamus on yhteistyön perusta

Asiakkaana sinä tiedät, mitä on tapahtunut. Me luotamme kertomaasi ja toimimme sen perusteella. Asiat kannattaa kertoa meille niin kuin ne ovat: mitä on tapahtunut, kuka tietää asioista, mitä kirjallista aineistoa on olemassa ja niin edelleen.

Älä kaunistele totuutta, sillä se tulee joka tapauksessa ilmi – viimeistään oikeudenkäynnissä.

Asianajajalla on tieto, taito ja kokemus

Asianajaja on riippumaton oikeudenhoidon ammattilainen, jonka tehtävänä on kertoa, mikä on milloinkin paras toimintavaihtoehto. Viimeinen sana on aina lopulta sinulla. Meidän tehtävämme ei ole silti kertoa sinulle sitä, mitä haluat kuulla, vaan antaa hyviä ja realistisia oikeudellisia neuvoja.

Jotta yhteistyö toimii, sinun on luotettava meihin niin paljon, että olet valmis noudattamaan sellaisiakin neuvoja, jotka eivät täysin vastaa omia näkemyksiäsi.

Ennen meidän palkkaamistamme onkin hyvä miettiä, mitä olet tekemässä ja mihin pyrkimässä. Et ole palkkaamassa työntekijää, vaan riippumatonta oikeudenhoidon ammattilaista. Me autamme – kunhan vain annat meidän auttaa.


Tule asiakkaaksemme

Laki on kaikille sama. Ei ole silti samantekevää, kuinka sitä käytetään. Tapa, jolla asiasi esitetään on usein voiton ja häviön kysymys. Anna meidän auttaa, näin se tapahtuu.

Ota yhteyttä ajoissa

Totuus on, että asianajajaan otetaan usein yhteyttä liian myöhään. Ole siis yhteydessä hyvissä ajoin. Näin takaamme parhaan lopputuloksen.

Tehdään toimeksianto

Toimeksianto on sopimus, joka muodostaa asianajajan ja päämiehen suhteen. Sen avulla sovitaan annettavan avun laadusta ja ehdoista. Siksi toimeksianto on tehtävä huolellisesti.

Hinnoista sovitaan

Jokainen toimeksianto hinnoitellaan yksilöllisesti toimeksiannon laadun mukaan. Hinnoittelussa otamme huomioon erityisesti toimeksiannon vaatiman työn ja erityisasiantuntemuksen sekä toimeksiannon taloudellisen merkityksen sinulle.

Apua kustannuksiin

Edullisin asianajaja ei ole se, joka kirjoittaa pienimmän laskun. Asianajaja on investointi, jonka kannattavuus riippuu siitä, saavutetaanko tavoiteltu lopputulos. Hyvä asianajaja on palkkionsa arvoinen. Yhtä kaikki, kyse on silti merkittävästä investoinnista, johon kaikilla ei ole varaa. Onneksi kustannuksiin on saatavissa apua.

Ajetaan asiaasi yhdessä

Asianajo on alusta alkaen yhteistyötä, jossa on selkeä työnjako. Sinun tehtäväsi on antaa asianajajalle tarvittava aineisto, meidän tehtävämme taas on ajaa asiaasi tämän aineiston pohjalta. Toimiva yhteistyö edellyttää molemminpuolista luottamusta.

PageLines