Sivustomme on uudistunut, uusi sivustomme löytyy osoitteesta mannistopalmula.fi

Tehdään toimeksianto

Toimeksianto on sopimus, joka muodostaa asianajajan ja päämiehen suhteen. Sen avulla sovitaan annettavan avun laadusta ja ehdoista. Siksi toimeksianto on tehtävä huolellisesti.

Tilannearvio

Aloitamme yhteistyön tilannearviolla ja siihen perustuvalla toimenpidesuosituksella. Tilannearvion tarkoituksena on oikea käsitys tilanteestasi ja tarpeistasi. Tilannearviota tehtäessä voimme myös tutustua toisiimme paremmin näin yhteistyön alkuvaiheessa.

Tilannearvio tehdään toimittamasi asiakirja-aineiston sekä muun antamasi tiedon perusteella. Tarvittaessa teemme myös muita selvityksiä.

Alustavan arvion toimitusaika on noin kaksi viikkoa materiaalin vastaanottamisesta. Huomaathan, että monimutkaisissa asioissa aikaa voi kulua tätä enemmän.

Toimeksiantosopimuksen laatiminen

Kun tilannearvion jälkeen olemme molemmat yhtä mieltä toimeksiannon suunnasta, on aika tehdä laajempi toimeksiantosopimus. Sopimus määrittää toimeksiannon tavoitteet, tehtävät toimenpiteet sekä palkkion suuruuden. Toimeksiantosopimuksen tarkoituksena on pitää sinut aina ajan tasalla siitä, mitä milloinkin tapahtuu – ja mitä tämä maksaa.

Toimeksianto varmistaa myös, että asianajaja hoitaa toimeksiannon loppuun asti. Asianajaja ei voi luopua toimeksiannoista kuin hyvässä asianajajatavassa määrätyillä perusteilla. Sinä voit sen sijaan päättää toimeksiannon koska tahansa.


Tule asiakkaaksemme

Laki on kaikille sama. Ei ole silti samantekevää, kuinka sitä käytetään. Tapa, jolla asiasi esitetään on usein voiton ja häviön kysymys. Anna meidän auttaa, näin se tapahtuu.

Ota yhteyttä ajoissa

Totuus on, että asianajajaan otetaan usein yhteyttä liian myöhään. Ole siis yhteydessä hyvissä ajoin. Näin takaamme parhaan lopputuloksen.

Tehdään toimeksianto

Toimeksianto on sopimus, joka muodostaa asianajajan ja päämiehen suhteen. Sen avulla sovitaan annettavan avun laadusta ja ehdoista. Siksi toimeksianto on tehtävä huolellisesti.

Hinnoista sovitaan

Jokainen toimeksianto hinnoitellaan yksilöllisesti toimeksiannon laadun mukaan. Hinnoittelussa otamme huomioon erityisesti toimeksiannon vaatiman työn ja erityisasiantuntemuksen sekä toimeksiannon taloudellisen merkityksen sinulle.

Apua kustannuksiin

Edullisin asianajaja ei ole se, joka kirjoittaa pienimmän laskun. Asianajaja on investointi, jonka kannattavuus riippuu siitä, saavutetaanko tavoiteltu lopputulos. Hyvä asianajaja on palkkionsa arvoinen. Yhtä kaikki, kyse on silti merkittävästä investoinnista, johon kaikilla ei ole varaa. Onneksi kustannuksiin on saatavissa apua.

Ajetaan asiaasi yhdessä

Asianajo on alusta alkaen yhteistyötä, jossa on selkeä työnjako. Sinun tehtäväsi on antaa asianajajalle tarvittava aineisto, meidän tehtävämme taas on ajaa asiaasi tämän aineiston pohjalta. Toimiva yhteistyö edellyttää molemminpuolista luottamusta.

PageLines