Apua kustannuksiin

Edullisin asianajaja ei ole se, joka kirjoittaa pienimmän laskun. Asianajaja on investointi, jonka kannattavuus riippuu siitä, saavutetaanko tavoiteltu lopputulos.

Hyvä asianajaja on palkkionsa arvoinen. Yhtä kaikki, kyse on silti merkittävästä investoinnista, johon kaikilla ei ole varaa. Onneksi kustannuksiin on saatavissa apua.

Oikeusturvavakuutus

Sinulla tai yritykselläsi saattaa olla oikeusturvavakuutus. Oikeusturvavakuutus sisältyy usein toiseen vakuutukseen, kuten kotivakuutuksen, yritysvakuutukseen tai ajoneuvojen kaskovakuutukseen.

Oikeusturvavakuutus kattaa riidan käsittelystä aiheutuneet kustannukset vakuutuksessa sovittuun summaan asti.

Selvitämme aina toimeksiannon yhteydessä mahdollisuutesi saada kuluja katettua oikeusturvavakuutuksesta ja huolehdimme oikeusturvaedun hakemisesta.

Tulospalkkio

Mikäli asia on siihen sopiva, voimme sopia, että palkkio tai osa siitä tulee maksettavaksi vain, jos tavoiteltu lopputulos saavutetaan. Tällaisen tulospalkkion suuruus mitoitetaan asian laadun ja tavoiteltavan lopputuloksen mukaan.

Tulospalkkiossa merkittävä osa palkkiosta riippuu lopputuloksesta. Jos juttu voitetaan, palkkio on suurempi kuin tavallisesti. Jos taas juttu hävitään, palkkio on pienempi kuin tavallisesti. Kyse on siis järjestelystä, jolla voit pienentää asiaasi liittyvää taloudellista riskiä.

Tulospalkkio sopii käytettäväksi erityisesti silloin, kun riitaan liittyy suuri taloudellinen merkitys ja olet halukas maksamaan suuremman palkkion voitetusta jutusta sen vastineeksi, että häviötapauksessa palkkio jää selvästi normaalihinnoittelua alhaisemmaksi.

Oikeusapu

Pääsääntöisesti emme hoida oikeusapujuttuja. Periaatteellisesti merkittävissä asioissa olemme valmiita antamaan sinulle oikeusapulain mukaista oikeusapua, mikäli tulospalkkiojärjestely ei ole mahdollinen. Lisätietoa oikeusavusta löytyy oikeuslaitoksen sivuilta.


Tule asiakkaaksemme

Laki on kaikille sama. Ei ole silti samantekevää, kuinka sitä käytetään. Tapa, jolla asiasi esitetään on usein voiton ja häviön kysymys. Anna meidän auttaa, näin se tapahtuu.

Ota yhteyttä ajoissa

Totuus on, että asianajajaan otetaan usein yhteyttä liian myöhään. Ole siis yhteydessä hyvissä ajoin. Näin takaamme parhaan lopputuloksen.

Tehdään toimeksianto

Toimeksianto on sopimus, joka muodostaa asianajajan ja päämiehen suhteen. Sen avulla sovitaan annettavan avun laadusta ja ehdoista. Siksi toimeksianto on tehtävä huolellisesti.

Hinnoista sovitaan

Jokainen toimeksianto hinnoitellaan yksilöllisesti toimeksiannon laadun mukaan. Hinnoittelussa otamme huomioon erityisesti toimeksiannon vaatiman työn ja erityisasiantuntemuksen sekä toimeksiannon taloudellisen merkityksen sinulle.

Apua kustannuksiin

Edullisin asianajaja ei ole se, joka kirjoittaa pienimmän laskun. Asianajaja on investointi, jonka kannattavuus riippuu siitä, saavutetaanko tavoiteltu lopputulos. Hyvä asianajaja on palkkionsa arvoinen. Yhtä kaikki, kyse on silti merkittävästä investoinnista, johon kaikilla ei ole varaa. Onneksi kustannuksiin on saatavissa apua.

Ajetaan asiaasi yhdessä

Asianajo on alusta alkaen yhteistyötä, jossa on selkeä työnjako. Sinun tehtäväsi on antaa asianajajalle tarvittava aineisto, meidän tehtävämme taas on ajaa asiaasi tämän aineiston pohjalta. Toimiva yhteistyö edellyttää molemminpuolista luottamusta.

PageLines