Sivustomme on uudistunut, uusi sivustomme löytyy osoitteesta mannistopalmula.fi

Ota yhteyttä ajoissa

Totuus on, että asianajajaan otetaan usein yhteyttä liian myöhään. Ole siis yhteydessä hyvissä ajoin. Näin takaamme parhaan lopputuloksen.

Milloin otan yhteyttä?

Ota meihin yhteyttä heti, kun erimielisyys syntyy. Älä jää odottelemaan riidan paisumista, vaan tartu tilanteeseen ajoissa. Riita on usein ratkaistavissa alkuvaiheessa, jolloin oikeudenkäynti voidaan välttää kokonaan.

Miten otan yhteyttä?

Ensimmäinen yhteydenotto meihin hoituu parhaiten puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Ennen yhteydenottoa sinun kannattaa selvittää itsellesi, minkä ongelman ratkaisemiseen tarvitset meiltä apua.

Tarkista myös valmiiksi, onko sinulla oikeusturvavakuutusta – sellainen sisältyy usein yritysvakuutukseen tai kotivakuutukseen.

Tilanteen kartoitus ja esteettömyys

Ottaessasi meihin yhteyttä haastattelemme sinua saadaksemme kuvan tilanteestasi. Samalla varmistamme, että olemme esteettömiä avustamaan sinua – kun edellytykset täyttyvät, jatkamme toimeksiannon tekemistä.


Tule asiakkaaksemme

Laki on kaikille sama. Ei ole silti samantekevää, kuinka sitä käytetään. Tapa, jolla asiasi esitetään on usein voiton ja häviön kysymys. Anna meidän auttaa, näin se tapahtuu.

Ota yhteyttä ajoissa

Totuus on, että asianajajaan otetaan usein yhteyttä liian myöhään. Ole siis yhteydessä hyvissä ajoin. Näin takaamme parhaan lopputuloksen.

Tehdään toimeksianto

Toimeksianto on sopimus, joka muodostaa asianajajan ja päämiehen suhteen. Sen avulla sovitaan annettavan avun laadusta ja ehdoista. Siksi toimeksianto on tehtävä huolellisesti.

Hinnoista sovitaan

Jokainen toimeksianto hinnoitellaan yksilöllisesti toimeksiannon laadun mukaan. Hinnoittelussa otamme huomioon erityisesti toimeksiannon vaatiman työn ja erityisasiantuntemuksen sekä toimeksiannon taloudellisen merkityksen sinulle.

Apua kustannuksiin

Edullisin asianajaja ei ole se, joka kirjoittaa pienimmän laskun. Asianajaja on investointi, jonka kannattavuus riippuu siitä, saavutetaanko tavoiteltu lopputulos. Hyvä asianajaja on palkkionsa arvoinen. Yhtä kaikki, kyse on silti merkittävästä investoinnista, johon kaikilla ei ole varaa. Onneksi kustannuksiin on saatavissa apua.

Ajetaan asiaasi yhdessä

Asianajo on alusta alkaen yhteistyötä, jossa on selkeä työnjako. Sinun tehtäväsi on antaa asianajajalle tarvittava aineisto, meidän tehtävämme taas on ajaa asiaasi tämän aineiston pohjalta. Toimiva yhteistyö edellyttää molemminpuolista luottamusta.

PageLines