Hinnoista sovitaan

Jokainen toimeksianto hinnoitellaan yksilöllisesti toimeksiannon laadun mukaan. Hinnoittelussa otamme huomioon erityisesti toimeksiannon vaatiman työn ja erityisasiantuntemuksen sekä toimeksiannon taloudellisen merkityksen sinulle.

Kiinteä hinta etukäteen

Me haluamme sopia kanssasi etukäteen sen, miten toimeksiantoa lähdetään viemään eteenpäin. Tässä yhteydessä sovimme myös palvelun hinnasta.

Sopimamme hinta kattaa toimeksiannon hoitamisen sovittuun hintaan sovitussa laajuudessa riippumatta siitä, paljonko työtä toimenpiteiden toteuttaminen lopulta vaatii. Sinä tiedät aina ja alusta saakka, paljonko tilattu palvelu maksaa.

Toimeksiannon aikana saattaa kuitenkin käydä ilmi, että asiassa on aiheellista tehdä muitakin kuin alun perin sovittuja toimenpiteitä. Näin voi käydä esimerkiksi silloin, kun tekemämme selvitys paljastaa uusia, entuudestaan tuntemattomia seikkoja. Myös vastapuolen toimien johdosta on usein aiheellista tarkistaa suunnitelma. Näistä lisätöistä sovimme kanssasi aina erikseen.

Palkkio voi riippua lopputuloksesta

Uskomme omaan osaamiseemme. Meille sopii, että osa palkkiosta maksetaan vain, jos tavoiteltu lopputulos saavutetaan. Tulospalkkio pienentää tappiotasi siinä tapauksessa, jos tavoiteltua lopputulosta ei saavuteta. Toisaalta hyvästä lopputuloksesta kannattaa sinun useassa tapauksessa maksaa myös meidän tulospalkkiomme.

Tulospalkkiossa merkittävä osa palkkiosta riippuu lopputuloksesta. Jos juttu voitetaan, palkkio on suurempi kuin tavallisesti. Jos taas juttu hävitään, palkkio on pienempi kuin tavallisesti. Kyse on siis järjestelystä, jolla voit pienentää asiaasi liittyvää taloudellista riskiä.

Tulospalkkio sopii käytettäväksi erityisesti silloin, kun riitaan liittyy suuri taloudellinen merkitys ja olet valmis maksamaan suuremman palkkion voitetusta jutusta sen vastineeksi, että häviötapauksessa palkkio jää selvästi normaalihinnoittelua alhaisemmaksi.

Noudatamme hinnoittelussamme hyvää asianajotapaa ja Asianajajaliiton palkkion määräytymistä koskevia ohjeita

Tarjoamme neuvojamme myös tuntityönä

Joskus isoonkin ongelmaan on olemassa helppo ja yksinkertainen ratkaisu, jonka asiakas pystyy itse toteuttamaan. Silloin toimeksiannoksi riittää asiakkaan neuvominen, joka tapahtuu helpoiten tuntityönä.

Veloitamme oikeudellisesta neuvonnasta 77,50 euroa / 15 minuuttia.

Silloinkin, kun neuvomme sinua tuntityönä, pyrimme sopimaan etukäteen neuvontaan käytettävästä tuntimäärästä. Näin lopullinen lasku ei tule sinulle koskaan yllätyksenä.


Tule asiakkaaksemme

Laki on kaikille sama. Ei ole silti samantekevää, kuinka sitä käytetään. Tapa, jolla asiasi esitetään on usein voiton ja häviön kysymys. Anna meidän auttaa, näin se tapahtuu.

Ota yhteyttä ajoissa

Totuus on, että asianajajaan otetaan usein yhteyttä liian myöhään. Ole siis yhteydessä hyvissä ajoin. Näin takaamme parhaan lopputuloksen.

Tehdään toimeksianto

Toimeksianto on sopimus, joka muodostaa asianajajan ja päämiehen suhteen. Sen avulla sovitaan annettavan avun laadusta ja ehdoista. Siksi toimeksianto on tehtävä huolellisesti.

Hinnoista sovitaan

Jokainen toimeksianto hinnoitellaan yksilöllisesti toimeksiannon laadun mukaan. Hinnoittelussa otamme huomioon erityisesti toimeksiannon vaatiman työn ja erityisasiantuntemuksen sekä toimeksiannon taloudellisen merkityksen sinulle.

Apua kustannuksiin

Edullisin asianajaja ei ole se, joka kirjoittaa pienimmän laskun. Asianajaja on investointi, jonka kannattavuus riippuu siitä, saavutetaanko tavoiteltu lopputulos. Hyvä asianajaja on palkkionsa arvoinen. Yhtä kaikki, kyse on silti merkittävästä investoinnista, johon kaikilla ei ole varaa. Onneksi kustannuksiin on saatavissa apua.

Ajetaan asiaasi yhdessä

Asianajo on alusta alkaen yhteistyötä, jossa on selkeä työnjako. Sinun tehtäväsi on antaa asianajajalle tarvittava aineisto, meidän tehtävämme taas on ajaa asiaasi tämän aineiston pohjalta. Toimiva yhteistyö edellyttää molemminpuolista luottamusta.

PageLines