Petossyyte hylättiin ja vältyin maksamasta isoja sakkoja ja korvauksia

Perusteettomat tukimaksut

Asiakkaamme oli syytteessä petoksesta:

“Liiketoimintamme oli ajautunut vaikeuksiin, joista kuitenkin yritimme parhaamme mukaan selviytyä. Kansaneläkelaitoksen myöntämien tukien osalta oli vaikean tilanteen vuoksi päässyt syntymään epäselvyyksiä. Tarkoituksemme oli kuitenkin ollut toimia koko ajan asianmukaisesti.”

“Minua vastaan nostettiin syyte petoksesta ja asianomistajan vaativat minulta tuhansien eurojen korvauksia.”

Olin oikeutettu parhaaseen mahdolliseen apuun

“Koin, ettei minulla ollut yksin mahdollisuuksia selviytyä tilanteesta. Olin todella pahoillani asianomistajille koituneista rahallisista menetyksistä, mutta en mielestäni ollut tehnyt mitään väärää. Vaihtoehtoja avustajaksi löytyi todella monta, mutta varsin nopeasti huomasin, että yksi erottui joukosta”, asiakkaamme muistelee tunnelmia, jotka johtivat hänet asiakkaaksemme.

“Selvitykseni perusteella olin vakuuttunut, että Jarkko Männistö ja hänen toimistonsa ovat tämän tyyppisessä jutussa alansa parhaita. Otin toimistoon pikaisesti yhteyttä ja alkuneuvottelut heidän kanssaan kävivät todella vaivattomasti. Minulle jäi vaikutelma, että he olivat vilpittömästi kiinnostuneita auttamaan minua tässä asiassa ja he tarttuivat toimeen välittömästi.”

Syyte hylättiin

Ensimmäisestä yhteydenotosta oli aikaa varsinaiseen oikeudenkäyntiin vain hieman yli kuukausi. Asiaan ehdittiin kuitenkin valmistautua huolellisesti. “Oikeudenkäynnissä minua edusti Ilari Lehtinen. Hän oli asiallinen, vakuuttava ja tuntui olevan aidosti kiinnostunut minun etujeni varmistamisesta asiassa.”

Oikeudenkäynnissä kiistimme sekä syytteen, että asianomistajien korvausvaatimukset. “Olin jo ehtinyt varautua pahimpaan, mutta Ilari sai käräjäoikeuden vakuuttuneeksi siitä, ettei toimintani ollut tahallista. Olin todella helpottunut, kun tuomari päätyi hylkäämään syytteen ja siihen liittyneet korvaukset. Oikeus oikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin toteutui ainakin omalta kohdaltani ja olen vakuuttunut, että ilman Jarkko Männistö Asianajotoimiston apua tuomio ei olisi ollut tämä.”

“Olisi tietenkin ollut parempi, mikäli asia olisi kokonaan kyetty välttämään, mutta aina siihen ei ole mahdollisuutta. Oikeudenkäyntikulut tulivat lopulta asiassa maksettavaksi valtion varoista ja lopputulos oli itselleni paras mahdollinen.”

Oletko saanut syytteen petoksesta? Ota yhteyttä.

PageLines